22 Nov, 2012

Door | 6 Reacties

Nachtnieuws: 22 november

Op het moment ben ik door Arrow heen aan het schieten. Ik weet nog steeds niet wat ik er van vind, maar ik denk dat het een guilty pleasure gaat worden. Het acteerwerk is niet altijd van het hoogste niveau, en ook het plot komt hier en daar een beetje cheesy over. Maar toch vind ik het leuk. Misschien komt het door de vragen die de serie oproept (is dit nou leuk? Klopt dit wel? Is Katie Cassidy lekker of niet?) Of is het leuk omdat er simpelweg weinig series met superhelden zijn? Ik zal u niet langer van het Nachtnieuws houden, daarvoor bent u hier. Maar mocht u nog een goed alternatief hebben, dan hoor ik het graag.

– Voor wie van spoilers houdt, de eerste tien minuten van Far Cry 3, én de eerste hallicunerende ervaring.

– Halo 4 krijgt een nieuwe mulitplayer mode genaamd FFA Throwback. Deze focust op de eenling die toch Oddball en King of the Hill wil spelen. Volgens 343 Industries wordt het een stuk lastiger als men deze modes niet meer in teamverband speelt. Vanaf volgende week kunt u het proberen.

– Niet iedereen bij Kojima Productions was blij met het uitbesteden van Metal Gear Rising: Revengeance. Onder andere Yuji Korekado had er blijkbaar veel moeite mee. Maar ja, als je een game echt niet aan de praat krijgt, dan moet je wat. De man in kwestie geeft dat ook toe, want Revengeance was “something that Kojima Productions couldn’t have done.” Volop liefde daar in Japan.

– De man die Dante inspreekt in DmC: Devil May Cry, krijgt het spotlight in een developer diary.

– De silencer keert terug naar Counter-Strike Global Offensive. Het spel moet nog wel eerst gebalanceerd worden, maar daarna kunnen de Counter-Terrorists weer met gedempte wapens rondlopen.

– Er is al wat bekend over de nieuwe Hitman game na Hitman: Absolution. Agent 47 gaat Call of Duty achterna, het volgende deel word ontwikkeld door een andere ontwikkelaar: Square Enix Montreal. Hierdoor krijgt IO Interactive de handen vrij voor een nieuw project.

– De patch notes voor de pc-versie van Call of Duty: Black Ops 2 zijn vrijgegeven.

– Ik versta er geen reet van, maar word wel nieuwsgierig. Trailer van Professor Layton VS Phoenix Wright.

– De GamePad van de Wii U ondersteunt blijkbaar 3D-support. Er zit een optie in de controller waarmee er een 3D stand kan worden aangezet. Is wel een brilletje voor nodig.

– The Far Cry Experience, deeltje vier.

– Het begint er sterk op te lijken dat Mirror’s Edge 2 in productie is

– Baldur’s Gate: Enhanced Edition trailer.

– Peter Molyneux heeft bevestigd dat er een grote update aankomt voor Curiosity.

– R4-kaarten zijn vanaf nu verboden in Japan. Een paar jaar te laat, maar beter laat dan nooit toch?

– Er zijn weer wat geruchten opgedoken over de nieuwe Xbox. Er komen twee versies van uit, volgens The Verge: “The move will allow Microsoft to further increase its presence in the living room, providing consumers with a choice between a set-top box or a full next-generation Xbox console.”

– Fitch, een bedrijf dat ratings voor kredieten aan bedrijven verstrekt, heeft Sony de “junk’ status gegeven. Dat komt door tegenvallende resultaten van het bedrijf, en de verwachting dat die problemen niet een-twee-drie worden opgelost.

– CVG vergeleek LEGO The Lord of the Rings met de films. Het resultaat:

Dat was hem weer, ik weer verder met het kijken van Arrow.

 • Koop nooit je zooi bij gamedumper.nl
  Zit nu al 2 dagen te wachten op lego lotr die de 21 zou uitkomen. Levering op release datum mn reet! En de helpdesk kan de reply knop op zn email ook niet vinden!

  • Ik heb een aantal keren wat gekocht via gamedumper en het was bij mij altijd netjes op de dag van release binnen, Skyrim had ik zelfs al voor de release in huis.

 • Epicurus’ varken

  Geen idee wie deze Rubro is, maar wat betreft Arrow heeft ‘ie helemaal gelijk.

 • Way2Evil

  Weet je wat de nieuwe Xbox interessant zou maken, als een duo boot zou hebben met windows 8. ^^

 • Highres01

  Godnakende neeeeeeee…..Waarom een deel 2 van Mirrors Edge…
  Iedereen die m speelde vond m kak….Behalve de reviewers…zo zie je dus dat die gasten geen enkele game langer spelen als 10 min……Die game kreeg alleen maar 10/10….niemand kocht m en die paar die m hadden….kregen m niet verkocht..

  • Ik vond hem niet kak. Het concept was ontzettend tof, alleen een beetje eentonig uitgewerkt. Ik ben zeker benieuwd naar deel 2.