4 Mei, 2012

Door | 0 Reacties

Relic werkt aan Company Of Heroes 2

Een van de beste rts-achtige actie-games Company Of Heroes krijgt eindelijk een vervolg. THQs’ Relic claimt hard aan het werk te zijn aan deel 2. Op de redactie hopen we allemaal van harte dat dit waar is. THQ had het de laatste tijd moeilijk. Het bedrijf kwam slecht in de pers.Dat heeft dan weer meteen gevolgen voor de aandelen THQ. Met Company Of Heroes 2 hebben ze potentieel goud in handen. vanochtend ging er een ‘viral’ campagne van start wat resulteerde in deze post op Kotaku.

Company Of Heroes was een groot succes. Deels omdat het een behoorlijk goede game was en deels omdat de modding community hier helemaal los op ging. Vanochtend is er een marketing actie gestart waarin journalisten gewekt werden met een krant. (zie pica). PC gamer, hoe kan het ook anders had de scoop. In het blad wordt de game al een klein beetje onthuld. Als u online informatie wilt, u kunt dit lang gaan F5’en.

Oude beelden van Company Of Heroes, niet afspelen om 20:00 hoor.