24 Apr, 2012

Door | 5 Reacties

Nachtnieuws: Dinsdag 24 april

Of ik het nachtnieuws wil maken, want Prototype 2 is uit. Verdi ligt op apegapen, Wakkum doet lekker belangrijk in Utrecht, Gameon is druk met commenten, Dina heeft een Red Bull op en kan niet meer stilzitten, Junglejack neemt zijn telefoon niet meer op en Nick en Leon zijn een aspirant-journaliste (femke of zo?) aan het teabaggen. Lekker dan. Moet James Heller en Mercer maar heel even op me wachten, want sinds die trailer met Hurt eronder van Johnny Cash heb ik echt zin om van dak tot dak te springen en met tanks te gooien naar helicopters. Maar goed, eerst het nachtnieuws na de bekende klik.

-The Oatmeal
Als u wel eens op het internet komt hoort u twee mensen te kennen die daar wonen. Een ervan is 27bslash6 de andere The Oatmeal.
Beide heren maken zich schuldig aan humor op grote schaal. The Oatmeal is vandaag uitgekomen met zijn State of The Web een variant op de State of the Union.

-Robert Bowling
U kent hem misschien als @fourzerotwo hij was jarenlang de marketingstrateeg/communitymanager van Call Of Duty. Modern Warfare kreeg een gezicht en een stem met Robert bowling. Nu is de beste man voor zichzelf begonnen. Hij heeft een toko geopend genaamd RoboToki. Bowling mikt hoog, zijn doelen: ‘To transcend platforms and genres. However, how they experience the world is unique to their device, the mobile / tablet experience should not mimic the console or PC experience – it should be additive to it, not supplemental. Our focus is creating an experience that is no longer strictly single player, strictly co-op, or strictly multiplayer, but adapting the strengths of each of these into a unique experience that is fuelled by the actions and contributions in each.’ Hier kan niemand iets tegen hebben, lijkt mij. Maar heel concreet worden de plannen niet. het is even afwachten wat de kleine man ons brengt.

– Google Drive
We zijn op de redactie al een tijdje fan van Dropbox. Nu is er voor het eerst een echte concurrent in de cloudservices die gratis meer biedt dan Dropbox. het heet Google Drive en u krijgt er extragratis 5GB aan opslagruimte. Deze 5 Gb is te benaderen via laptop. desktop, smartphone, tablet en magnetrons met internetverbinding. Klik. Het kost niets, behalve misschien uw privacy en uw ziel.

– Dead Space ontwikkelaar krabbelt terug
Chuck Beaver moet zijn woorden opeten. Waar hij vorige week nog Gears of War een aanfluiting vond wat betreft het verhaal, moet de beste man nu terugkrabbelen. Waarom? EA heeft zijn blog offline gehaald. Soms is het niet zo handig om je ‘conculegas’ alleen maar af te zeiken, u wint er namelijk niet zo veel mee.

-Game Of Thrones drinkspel
De serie komt vaak voorbij hier, daar is een reden voor. Hij is namelijk rete-goed. Naast de boezem van mevrouw Van Houten zitten er ook draken in. Nu kunt u vanachter de PC (want hij wordt nog niet uitgezonden allen op HBO) meespelen met het drinkspel. Hier zijn de regels.

– Awesomenauts voor niks!
Volgende maand hebben de playStation plus bezitters een aardig setje gratis downloads waaronder Awesomenauts. Lees anders zelf na welke games u mag verwachten.

-Crysis gameplay trailer
Ziet er lekker uit.

-Auto Club Revolution BMW Experience Trailer
Alsof u nog niet wist dat alle vooroordelen over BMW rijders waar zijn.

-Starlight Inception Teaser Trailer
Ziet er geinig uit. Lees hier meer. De game komt uit voor de PS Vita en PC.

– Modders opgelet: SDK van CS:Go komt 3 maanden na de release uit.
Een van de meest gespeelde online shooters ooit is Counter Strike. Het nieuwe deel CS:Go komt binnenkort uit. Niemand weet precies wanneer maar het werd wel duidelijk in een interview dat de developer en de publisher allebei willen dat de SDK waarmee u kunt gaan modden drie maanden na de game online komt voor iedereen. Ik noem dat goed nieuws en u?

-Mortal Kombat Vita Skins Trailer
Dus, als u interesse heeft…

– PES 2013 Debut Trailer
Pro Evolution Soccer legt het telkens af in de verkoopcijfers tegen FIFA, al maakt Lex me af als hij dit morgen leest. PES faalt jammerlijk om het grote publiek te bekoren, ze bedienen daarentegen wel een niche publiek op haar wenken en zulks kan ik alleen maar toejuichen. Kijkt u anders naar de trailer..

-Prototype 2
links en rechts vliegen de eerste reviews online. Op die van ons moet u nog heel even wachten. We hebben al wel vast twee filmpjes.
Collecters edition

 
Prototype 2: RADNET Edition Content

-De reden dat grote mensen geen Modern Warfare 3 meer spelen

Dat was het weer voor vandaag. Morgen is er weer een nachtnieuws vooropgesteld dat de zon ondergaat of de aarde draait, net hoe u dat wilt bekijken.

 • Svennusmax

  Mja, die trailer van Prototype 2 was wel goed inderdaad.
  Aan de andere kant is er niet zo veel nieuws aan een negert met een overdraagbaar dodelijk virus.

 • “Het kost niets, behalve misschien uw privacy”

  Hé, daar zeg je eens wat. Dit soort dingen zijn leuk om een bestandje te delen, maar mijn zaken die in de privésfeer liggen komen hier niet op te staan.

 • Nacho_Vidal

  Oatmeal +een halve gram coke

 • Dunno

  Dat kind dat modern warfare speelt is vast ook nog te dom om te poepen.