19 Mrt, 2012

Door | 1 Reactie

Kort filmpje teased ‘AAAA’ Trine 2 expansion

Trine 2 was één van mijn favoriete games van vorig jaar. Bouwend op het aardige succes van deel 1 was Trine 2 een aaneenschakeling van lastige puzzels, behendigheidoefeningen en fleurige, kleurige graphics. Vooral dat laatste overdonderde mij eind 2011. Van het lichtval, de deeltjes die allemaal apart geanimeerd leken te zijn en de reflecties in water en spiegels. Mensen die het zo jammer vinden dat spellen als Gears of War of Call of Duty maar een beperkt schilderspalet gebruiken kunnen hun hart ophalen met Trine 2. En de expansion, met de ongelukkige, tijdelijke titel AAAA (doet me denken aan ’11 is louder than 10′), heeft gelukkig precies dezelfde vibrante kleuren. Kannie wachten.

p.s. Frozenbyte is niet de enige die zich schuldig maakt aan het vreselijke ‘AAAA’. Grootheid Microsoft zoekt ook talenti voor een grote Xbox 360 titel. Hoe groot? AAAA-groot! Zoooo hey!

[y]baqLZkjR-6w[/y]

  • Reuzelbek

    Trine is echt een supervette game. En vreselijk mooi.