19 Mrt, 2012

Door | 1 Reactie

Blizzard naar rechtbank om stem baby Murloc

Je moet toch wat als je verder geen kwaliteiten hebt? Het overkwam Amanda Lewis, een tijdje geleden nog werkzaam als ‘Game Master’ oftewel admin van een World of Warcraft server. Alhoewel de werkzaamheden weinig vocale kunsten van een Game Master vragen, viel mevrouw Lewis op vanwege haar opvallende stem tijdens de lunchpauzes. Iemand bij Blizzard dacht: dat past perfect bij de Murloc baby! Murlocs, mocht u geen idee hebben wat dat zijn, zijn bekende vis-achtige vijanden uit de MMO, vooral bekend om hun ‘garblblblbl’ geluid. En het is dat geluid waar het in de rechtzaak om gaat. Want mevrouw Lewis, verantwoordelijk voor het geluid van cock sucken garblblblbl, heeft nog nooit geld gezien voor haar inspanningen. De bizarre, vreemde case staat hier in al haar juridische geuren en kleuren beschreven. Over WoW gesproken, vandaag loopt de NDA af die enkele websites bond aan geheimhouding over de uitbreiding Mists of Pandaria. Gisteren lekte we al een video, maar mensen die meer willen weten klikken het beste hier of hier.

[y]Bub-lKUMiWg[/y]

  • Nacho_Vidal

    Dit heeft een hoog ‘Rijdende rechter’ gehalte.

    Toen alles bij Blizzard nog koek en ei was, was er voor haar natuurlijk niets aan de hand. Maar ze is waarschijnlijk ontslagen en heeft een conflict.

    Omdat ik een zachte heelmeester ben (in dit soort situaties) zou ik achteraf niet gaan lopen zeuren. Ze heeft toch erkenning gekregen voor het feit wat ze heeft gedaan? Nu is ze gesloten in de harten van de gamers als ‘de chick van de stem’. Maar op deze manier kan ze haar respect verliezen.

    Ik hou er niet zo van. Dit soort types.