20 Feb, 2012

Door | 1 Reactie

SMT: Digital Devil Saga naar PSN

‘Groot nieuws!’, zo stond er rond drie uur in mijn mailbox. Een vriend van mij, een zelfgeproclameerde JRPG-expert, is in alle staten. Want hij las vandaag op de website van Ghostlight dat Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 1 en 2 naar de Europese Playstation Network Store komen. Omdat ik niet precies weet waarom dit heugelijk nieuws is, graag even aandacht voor het volgende bericht:

“Hey man, dit al gelezen?! SMT:DDS1 en 2 komen eraan. Echt vet goed nieuws man, die games zijn _no doubt_ de beste JRPGs sinds, nou ja weet ik veel. Ooit? Je weet wel, dat spel waarin kleine meisjes die in demonen veranderen? Nou die dus. Jammer dat je geen PS3 hebt :D”

Dus. Weet u dat.

  • Iksteeljefiets

    Even toch maar tijd genomen om een account te maken, het zijn niet dé beste J-RPG’s, dat zijn namelijk de Persona’s 3 en 4, hoewel de DDS-reeks ook heel sterk is.