26 Jan, 2012

Door | 48 Reacties

Vers van de pers: Rayman Origins komt naar de PC

Net uit de mond van het paard geplukt, het bericht op Twitter dat platform-hit Rayman Origins 29 Maart op de PC zal verschijnen. Een paar maandjes na de consoles, maar dat mag de pret wat mij betreft echt niet drukken. De komende maanden komt er toch niet heel veel nieuws uit, wat een goed moment is om terug te kijken naar de herfst- en kerst-releases van vorig jaar. En laat Rayman Origins nu één van de friste en fruitigste games zijn van vorig jaar. Niet voor niks gaf collega Verdi het een dikverdiende 9. Dus sluit uw controllers aan en markeer het in uw agenda. 29 Maart zal de game – waarschijnlijk met DRM want het is wel Ubisoft waar we het over hebben schrap dat, de download versie heeft one-time activating DRM, de retail versie helemaal niets – naar binnen geslurpt kunnen worden.

 • Nee bedankt. Meestal prefereer ik de pc voor games, maar voor dit spel maak ik een uitzondering.

  • Klopt helemaal, maar als console-loze moet je toch wat. Verder doet die Xbox 360 for Windows het hier vast ook out of the box mee, dus dat kan ook.

   • Xbox 360 for Windows?

    • Excuus, Xbox 360 Controller for Windows. Doet het zonder veel moeite met vrijwel alle gamepad games die je ertegenaan gooit (bv Trine, Batman, AssCreed, etc) http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/xbox-360-controller-for-windows

     • Ik heb nooit echt de meerwaarde van die controler gezien. Ik speel juist op de pc vanwege de toetsenbord en muis. Voor die ene game waarbij juist een controler fijner is ga ik zo’n ding niet aanschaffen.

      • Ik had hem destijds voor mijn Media Center aangeschaft voor oude emulators, maar daar deed ik te weinig mee dus toen maar op m’n game PC aangeschaft. En het viel me alles mee hoe goed het werkt out of the box. Grote kans dat als je met een multiplat game werkt, dat het het zonder problemen ook op de PC doet. Zonder gekloot met drivers.

       • TammeBroektijger

        Ik heb gewoon een normale xbox 360 controller met draad. Werkt ook prima op de PC. Bijna alle nieuwe games werken er probleemloos mee. Het geeft dan ook gewoon de goede knoppen op de controller aan, erg handig.

 • Test -edit niet bannen!-

  • Hier gaat echt iets niet goed, m’n beste. Alle reacties staan door elkaar, en dat niet alleen van dit topic maar ook van die van vorige week. En reacties staan nu onder een andere naam. In het hot topic van vanavond sta jij met een oude reactie op mij weergegeven, maar dan met de tronie van akabei er bij. Ik kan je er een schermschot van sturen als je wil.

  • Duimschroef

   Hond!

   • Nacho_Vidal

    ‘I’m not worthy’!

  • Akabei bestaat niet meer? Je hebt in ieder geval nog wel steeds zijn avatar, maar dan nu de oude.

 • Hehe, volgens mij is aambei in de spamfilter verdwenen. Als ik zijn naam typ in een comment wordt het niet eens geplaatst.

  • gameon

   Idd, staan 916 comments in de spamfilter. Hij is gewoon gewist, erg onhandig. Discussies lopen nu niet goed meer bij vele topics…
   Zou het een vergissing zijn of een Tim Kuik actie?

   • Ik zag het al. Maar niet alleen alle comments van zijn hand, maar ook reacties waarin hij vernoemd wordt. Daarom noemde ik hem maar aambei, want anders gaat die comment weer rechtstreeks naar de prullenbak.

    • gameon

     Ik kan bij mijn eigen topic zien dat akabij is gespamt door JungleJack. En hier wordt wat gewauweld over een BAN test. Ik zie een verband…

     • Zou het? Maar een ban is wat anders dan alles wissen. Bij een ban kan alles gewoon bij het oude blijven, maar kan een bepaalde gebruiker niet meer reageren. Maar een ban op deze manier instellen is niet echt effectief, aambei (kan ik zijn naam eigenlijk al weer gebruiken?) kan zo een nieuw account aanmaken en weer opnieuw beginnen.

      • gameon

       Dat laatste lijkt niet waar te zijn, ik zie een schaduw met een spookjes ava in de spambak verschijnen. Zou het toch een gerichte actie zijn? Slechte zaak in dat geval. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en het uitgummen van het internet is meer iets des’ Tim Kuiks…

       • TammeBroektijger

        Onzin. Als iemand op een site als deze alleen maar loopt te trollen en nooit echt op argumenten ingaat mag hij van mij zo weggetrapt worden.

        • Zo ken ik wel meer die soms keihard lopen te trollen. Dat zou voor mij geen reden zijn om een ban uit te delen, hoe irritant zo’n persoon soms ook is.

         • TammeBroektijger

          Ja, maar die trollen soms. Je kan zelfs met Svennusmax een gezonde discussie voeren. Aambei trolt constant en zodra je met een goed argument komt, krijg je geen reactie meer. Daar heb je dus geen reedt aan. Het draagt niet bij aan een actieve discussie en verziekt de sfeer alleen maar.

          • Svennusmax

           Laat hij hier buiten ja! Fakker!!1!één!!1

          • TammeBroektijger

           U jelly?

       • Ik keur een ban ook niet goed, en het wissen al helemaal niet. Opdat we nooit mogen vergeten en zo, dezelfde reden waarom Mein Kampf nooit verboden mag worden. Dit soort praktijken zou ik als allerlaatste redmiddel gebruiken, en dan pas als er sprake is van het overtreden van de wet of als de bedrijfsvoering (om het zo maar te noemen) ernstig geschaad zou worden. Van allebei is volgens mij geen sprake, of ik zou wat gemist moeten hebben. Zijn reacties moet je met argumenten bestrijden, hoe moeilijk dat soms is. Dat heeft uiteindelijk een veel beter effect.

        • Goed punt, serieus

 • akabei

  • Ja, hij doet het weer.

   • gameon

    Maar ik zie ook nieuwe akabei comments in de spambak komen. Dus hij kan nog wel posten, alleen is het nu voor een heel beperkt publiek leesbaar…

    • Ik zie hem weer gewoon… Mijn god, is JJ berserk gegaan en heeft hij een Stalin gedaan?

     • Ik zal er éénmalig op reageren en dan is het klaar: het script van de banhamer is iets te enthousiast geweest. De comments komen vanzelf weer terug. En meer woorden zijn niet nodig.

      • Maar, het is wetenschappelijk bewezen dat je vruchtbaarheid groeit van het discussiëren met een troll. En huistrollen moet je koesteren. Dadelijk hebben we weer een shopping mall shooting spree.

      • gameon

       Rest alleen nog de vraag die je waarschijnlijk niet gaat beantwoorden: vanwaar de ban?

       • Ik denk dat we allemaal wel het antwoord op die vraag weten. Los van het feit of je het er wel of niet mee eens bent kan ik zeggen dat ik hem niet zal missen. Dat zal ongetwijfeld dezelfde reden hebben als de ban.

        • gameon

         Nou ik ga ‘m wel missen. Hij was een van de weinigen die wel eens een ander geluid durfde te laten horen. En één van de weinige mede-Nintendo broeders, dat schept nou eenmaal een band. En ik ga zijn droge gevoel voor humor missen. The pirate bay wordt geblokkeerd, akabei geband, het internet gaat echt helemaal kapot :(

         • Een ander geluid en dwars liggen is één ding. Maar akabei kwam maar zelden met goede argumenten en des te vaker met beledigingen of scheldwoorden.

          • gameon

           Dat zijn twee dingen…

          • Lol, godver. Het heeft met elkaar te maken. Ach fuck, je weet wat ik bedoel.

         • TammeBroektijger

          Ik ben ook nog steeds een, gematigd, nintendo fan hoor!

          • gameon

           Da’s ook zo. Maar met jou, mij en DerBigM zijn we met z’n drieën. Dat is nog niet eens genoeg voor een Wii Sports Tennis dubbel…

          • TammeBroektijger

           JJ heeft ook een 3DS. Die is vast wel over te halen voor een dubbelspel.

          • Ik heb gewoon een 3DS en een Wii staan hoor. Ik ben echt wel fan van Nintendo, kijk wat er net binnen is gekomen: http://twitpic.com/8c8ahs Ik heb niet voor niets Mario 3D Land gekocht, dus ik ben echt geen hater. En die Wii U komt er ook gewoon.

          • Nacho speelt toch ook nog wel eens op de Nintendo? Ook al is dat dan een NES.

         • Er zijn hier wel meer Nintendo spelerts denk ik. De meesten zijn gewoon niet gelijk lyrisch als er weer iets uit de koker van Nintendo komt. Een gezonde kritische houding wordt dat ook wel genoemd.

          • gameon

           Maar die zijn niet akabei, is gewoon niet hetzelfde * snif *

           Valt me ook op dat de topics na dit topic amper nog comments genereren. Blijkbaar is de hele community er stil van…

          • Meh. Ik was vandaag gewoon druk bezig met een tentamen en een presentatie. En normaal gesproken boeien de Nintendo topics me voor geen meter.

          • Svennusmax

           Nou, ik wel.
           Anders heb IK het godverdomme weer allemaal gedaan dat die lutser opgetieft is.
           Hij zoekt het maar uit.

          • Nacho_Vidal

           Cambodja belde.

           De buurtsuper lag op zijn gat vanwege het ‘ene’ topic