7 Jan, 2012

Door | 23 Reacties

Skyrim-mod: Macho Man Randy Savage

Skyrim is zo’n spel dat me geen zak kan boeien. Oblivion vond ik poepsaai, en wat ik van Skyrim gezien heb, verschilt het er niet al te veel van. Dat betekent niet dat het spel me niet aan het lachen kan maken. Nee, ik heb het niet over dat strontirritante ‘Arrow to the knee’, maar over worstellegende Macho Man Randy Savage. Een briljante modder heeft de draken in Skyrim namelijk uitgedost in de klassieke Macho Man-outfit. Dus: hoed, lang haar en gekke ogen. Check hieronder de video. Voor de mensen die de draken in hun Skyrim in Randy Savage willen veranderen, download de mod hierzo.

[youtube]Bifmj1O3D24[/youtube]

 • Nacho_Vidal

  HAHAHA!

  Lig dubbel hier!

  YEAAH!

 • Alfred E. Neuman

  Hellyeah! Dit is de bruutste skyrim-mod die ik tot nu toe gezien heb. Deze moet ik ook maar eens toepassen lijkt me leuk voor in de final bossfight, lekker een foute dude afslachten met funky muziek erbij.

 • Zo slecht…. echt, en ik moet moeilijk hard lachen :)

  • Nacho_Vidal

   +1

 • Svennusmax
 • Epicurus’ varken

  LOL! Al zou ik het muziekje niet kunnen uitstaan tijdens het gamen, eigenlijk die Randy zelf ook niet.

 • Reuzelbek

  Skyrim, nu nóg minder aan door toevoegen kutmuzak.

 • Oké, de modder heeft vast goed zijn best gedaan, en het gaat om het idee, maar kom op zeg. Een draak met een hoedje? Als ik uitgezakte figuren met cowboyhoeden wil zien en slechte muziek wil horen ga ik wel naar de Kamasutrabeurs.

  • Nacho_Vidal

   Of je komt op bezoek in mijn Museumkelder.

   ‘Je gaat nooit meer weg’!

  • gameon

   Nee, je vergist je. Dit heerst. Maar Randy is gewoon van voor jouw tijd. Ver ver VER voor jouw tijd.

 • TammeBroektijger

  Is leuk voor 1 gevecht met een draak, maar daarna wordt het al snel irritant. Evengoed moest ik wel lachen nu.

 • Die mod wil ik hebben..

 • Schild

  Help-vraagje met enige spoed:

  Heb even doorgezet en ben nu zowaar gegrepen door Oblivion. Als je een level omhoog gaat, is het dan echt van belang om telkens met 5-5-5 omhoog te gaan, of is het verderop in de game ook nog steeds goed te doen als je telkens maar 3-3-2 ofzo omhoog gaat? Wil nl gewoon relaxed doorspelen, zonder als een neuroot allerlei stats omhoog te moeten krikken…

  Tips zijn welkom!

  • Tomatenketchup

   Ik ken alleen systemen als 4-4-2 en 4-3-3.

  • Alfred E. Neuman

   Wat bedoel je nu eigenlijk met 5-5-5? Het toekennen van skillpoints? Je hoeft volgens mij niet alle punten direct toe te kennen als je dat niet wilt, ze blijven gewoon staan dacht ik. Ik weet het niet 100% zeker hoor, ik heb hier nog Oblivion liggen op de xbox en zal hem straks eens aanslingeren om even te kijken voor je.

  • Alfred E. Neuman

   Ik weet denk ik al wat je bedoelt, het toekennen van punten aan je 8 persoonlijke eigenschappen (strenght, intelligence, willpower etc). De hoeveelheid toe te kennen punten is afhankelijk van welke skills je gebruikt hebt, als je voornamelijk magie gebruikt zal je meer punten krijgen voor intelligence of willpower dan wanneer je weinig tot geen magie gebruikt. Dat het bij jouw 5-5-5 was is dus gewoon toeval, als je uitsluitend zwaardvecht zal je bv alle punten op strenght krijgen.

   • Schild

    Dank voor de moeite, da’s inderdaad wat ik bedoelde. Als je googlet op ‘oblivion leveling problem’ kom je hele verhalen tegen over het probleem dat wanneer je zelf niet maximaal levelt, dat een probleem kan worden aangezien de rest steeds sterker wordt. En dat je dat probleem kunt verhelpen door op de juiste momenten aan de juiste skills werken. Maar daar heb ik dus geen zin in. Anyway, ik begrijp dat jij daar nooit last van hebt gehad?

    • Alfred E. Neuman

     Heb ik zelf geen last van gehad, lijkt me ook erg sterk aangezien de wereld met je mee levelt. Waar je wel op moet letten is dat je skillpoints alleen toekent aan de attributes van welke je de meeste skills gebruikt, een attribute als Luck bv voegt naar mijn idee weing toe dan kan je beter iets van Intelligence doen ofzo.

  • gameon

   Johan Cruijff zegt hierover het volgende:
   ‘Voetbal hoort gespeeld te worden in een 4-3-3 opstelling. Je kunt niet met twee spitsen spelen, want dan krijg je oneven getallen en kan een elftal nooit functioneren’

 • Harrie

  Kewl! Ik kan niet wachten op die modtools, dan krijg je echt de meest bizarre dingen te zien ben ik bang…