15 Dec, 2011

Door | 11 Reacties

Nachtnieuws 15 december

USMC Het nachtnieuws, geen JJ vannacht want die moest eten. Ik niet, ik zit hier toch met de Nespresso te wachten tot dat Admiraal Donuts terugkomt met drie kebabrollen. Daarna wordt er weer doorgehaald in Skyrim. Wakkum en Shakermaker zijn ergens aan het borrelen en volgens de Whatsapp gaat het er ruig aan toe, Wakkum zit al aan zijn derde cola namelijk. Verdi doet dingen met beeldschermen momenteel, iets waar u snel meer over gaat lezen. Maar eerst: spannend nieuws over Nintendo, The Witcher 2 laat van zich horen en er is nieuws over Ninja Gaiden 3. Alles na de klik.

– Bij Nintendo zijn Club Nintendo muntjes eindelijk te gebruiken voor games. Tot 10 januari is de SNES versie van Super Mario Kart voor 100 munten verkrijgbaar, Fluidity voor de Wii voor 150 muntjes en Mario vs. Donkey Kong: Mini’s March Again op de 3DS voor 150 munten. Doe er uw voordeel mee. Er staat namelijk tot 10 januari.

-De datum 10 januari is toevallig ook de dag waarop Gotham City Imposters uitkomt. Kent u de demo nog van de E3? Het is een game waar ik naar uitkijk. Ik ben erg te spreken over de Batman games van de laatste tijd.
[y]p8pltefLe6s[/y]
 

– Rockstar had wat te vieren; het is namelijk 10 jaar geleden dat GTA III uitkwam. De game is te spelen op bijna alle platformen zoals Android en IOS nu en als u de game nog nooit aan hebt geraakt is dit een heel aardig moment om te beginnen.
[y]nkfGftcfUwQ[/y]

 
– Skyrim patch
Versie 1.3 van de patch is nu op de Xdoos en voor de PC gamerts maar nog niet op de PS3. Bethesda geeft aan dat deze nog door Sony goedgekeurd moet worden. Wat doet het?

General stability improvements
Optimize performance for Core 2 Duo CPUs (PC)
Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles
Fixed magic resistances not calculating properly
Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
Fixed dragon animation issues with saving and loading
Fixed Y-look input to scale correctly with framerate

-Heavy Fire: Afghanistan Gameplay Trailer
Ja, het staat er echt. Ik wacht nog even met het afbranden hiervan tot ik een speelbare versie in mijn knuisten heb.
[y]V3YcVPDIMBM[/y]

– De multiplayer van Max Payne 3 wordt iets bijzonders. Het gaat Gang Wars heten, de lead designer van de game legt in een interview met IGN uit dat deze modus zeker van toegevoegde waarde gaat zijn. Max Payne is eigenlijk de ultieme singleplayer.

– Tecmo Koei laat weten dat Ninja Gaiden 3 20 maart in de winkels gaat liggen. Als u de game nu preordert bij GameStop and Amazon dan krijgt u er extragratis een demo bij van Dead Or Alive 5. Verder zijn er voor Noord Amerika meer pre-order bonus dingetjes en komt er de gedoodverfde ‘limited editie’ van de game. Ninja Gaiden 3 is toch iets om naar uit te kijken. Het voelt als een beetje tandarts bezoek, ik weet dat het pijn gaat doen maar toch ga ik.

– Square Enix lekt
Er zijn wat gegevens gelekt bij Square Enix. Het gaat om 1.8 miljoen gebruikersgegevens van de Square Enix Members server die kunnen zijn gelekt. Er heeft in ieder geval een hacker in gezeten maar het is niet zeker of de namen en wachtwoorden nu allemaal op straat liggen. Uw credit Card gegevens zijn niet gelekt, dat stelt Square heel stellig. Dus namen en wachtwoorden veranderen als u tot deze ‘Members club’ behoorde.

– CD Projekt Red de makers van The Witcher 2 zijn boos. De game is heel vaak gedownload zonder dat er voor betaald is en nu willen ze geld zien. €911.80 euro per gespeelde game om precies te zijn. Een aantal Duitse pc bezitters hebben al een rekening aan zien komen volgens de website torrentfreak. Dat het bedrag niet echt in verhouding staat is eh opvallend. Volgens de developer staan ze volledig in hun recht en worden er nooit fouten gemaakt als het gaat om het traceren van IP adressen.
Als mensen die hun WiFi open hebben staan, dan hebben ze pech. U kunt in de toekomst meer van dit soort rekeningen tegemoet kunnen zien. U hoeft deze rekeningen voorlopig nog niet te betalen onder de huidige Nederlandse wetgeving. Maar als het aan Fred Teeven ligt, dan straks gewoon aftikken. Ook als u het niet heeft gedownload, dan nog.

– We gaan eruit met twee trailers.
Resident Evil Operation Raccoon City komt op 20 maart 2012.
[y]5jIIbWh7byA[/y]
 

Syndicate Agent van Starbreeze komt op alle platformen straks. Dit is de techdemo.
[y]wby73_Co7GY[/y]

– Dit was het nachtnieuws voor Donderdag. Morgen is jack back met een weekendplaat.

 • Akkarin

  Eindelijk klaar met de kleurplaat. Wat een hels karwei is het toch om stocks te maken…

  • Ben nieuwsgierig, staat ie er al op?

   • Akkarin

    jup, in het topic. Het was me de RSI waard.

 • Boosvuist

  Prachtige banners hoor, waarom niet gelijk animated gifs? Met zo’n aftands hoogstandje spam moet ik ook maar aan de kleur zie ik wel. Zal ‘em zo even uploaden.

  Om niet gelijk alleen maar te kafferen, even on topic.

  Oh nee toch niet, dat was het.

  • Boosvuist

   Ha. Klaar! 10 minuten. En dan te bedenken dat ik in de tussentijd Verdi heb bespioneerd en precies weet wat voor ongure activiteiten hij uitspookt met die beeldschermen. Wat zal Svennus smullen.

   • Nacho_Vidal

    Leuk dat je terug bent.

    • Boosvuist

     Thank you Nacho my boy. Ik ben er na een lange zoektocht door de huiverachtige krochten van een fata morganische jungle in Zambia achtergekomen dat ik niet Revolver Ocelot óf de broer van Sonic ben. Na de hevige ontgoocheling waar ik toen in beland was, heb ik de naald weer uit mijn ondertussen diepzwarte aderen getrokken, en ga weer met de trein in plaats van proberen ervoor te liggen. De teletubbies maken me gewoon aan het lachen en kippensoep smaakt me weer opperbest. Zo holidayspirited dat ik zelfs mee heb gedaan aan die olijke kerstwedstrijd hier.

     • Nacho_Vidal

      Fijn!

      Mijn aars is nog steeds de attractie van Apeldoorn. Ik ervaar nog steeds een hevige concurrentie tussen http://www.echoput.nl/ en de mijne.

      Verder gaat het zijn gangetje.

      • Boosvuist

       Zijn gangetje vanzelfsprekend zijnde op dagelijkse basis retrogamebeurs afgestruinend jezelf de onwaardige vloer onder den voeten weg te zuipen met rode wijn en er in drievoud verslag van doen via de bekende kanalen? Tussen het brillen verkopen door natuurlijk.

       • Nacho_Vidal

        Spot on.

        Heb ik mijn profiel nog steeds niet aangepast op LinkedIn?

 • Reuzelbek

  Gotham City Imposters lijkt me een leuke TF2 kloon.