30 Nov, 2011

Door | 5 Reacties

PS3 System Software Update (v.4.00)

Na vele VELE updates die 3.X als versienummer hadden, is er nu eindelijk de grote 4.0. Zet u schrap voor baanbrekende veranderingen. Uw eigen holodeck met daarin een replicator, u hoeft nooit meer uw huis uit! Of… een bescheiden update die uw PS3 voor zal bereiden op de komst van Sony’s nieuwe portable, de PS Vita. U weet wel, het ding waar ons eigen JungleJack nu al een tentje voor de deur van Dixons heeft opgezet. Of was het een tentje krijgen bij het noemen van de productnaam? Wat het ook was, de update maakt uw PS Vita straks een content management apparaat. Gebruikers kunnen hun games, muziek, pics en vids tussen een Vita en een PS3 uitwisselen, inclusief save games. Zie het changelog voor de ellekorte lijst van alle veranderingen.

 • Nacho_Vidal

  Leuke post hoor JJ.

  Nog een leuke game voor de avond:

  http://www.newgrounds.com/portal/view/584380

  • Deze post is van Verdi, niet de mijne.

   • Nacho_Vidal

    Excuus.

    Niet slaan!

 • Svennusmax

  Leuke post hoor, Martin!

 • Nutbag Deluxe

  Had iemand Wakkum al verteld dat dit een leuke post was?