20 Apr, 2011

Door | 4 Reacties

Fuck met de zwaartekracht in Inversion

Hoe beter een trailertje te beginnen dan met één of andere, al lang dode, geleerde. In dit geval is het Friedrich Nietzsche die klaarblijkelijk iets gezegd heeft over zwaartekracht. En laat de zwaartekracht nou net het unique selling point van Inversion zijn. U speelt met Newtons grootste vijand (vanwege de appel enzo) alsof het niets is. Onderstaande trailer geeft alvast een idee van het geheel. De hoofdpersoon lijkt op Nathan Drake en de veranderingen in zwaartekracht doen denken aan Dead Space met een vleugje Prey. Dat kan niet misgaan, toch? Trailert na de klik.


  • Z0C

    Lijkt me een heel bruut spel, ga ook zeker met veel plezier wachten hierop

  • Vertel, wat zei de filosoof met de hamer over zwaartekracht??