Fuck met de zwaartekracht in Inversion

Hoe beter een trailertje te beginnen dan met één of andere, al lang dode, geleerde. In dit geval is het Friedrich Nietzsche die klaarblijkelijk iets gezegd heeft over zwaartekracht. En laat de zwaartekracht nou net het unique selling point van Inversion zijn. U speelt met Newtons grootste vijand (vanwege de appel enzo) alsof het niets is. Onderstaande trailer geeft alvast een idee van het geheel. De hoofdpersoon lijkt op Nathan Drake en de veranderingen in zwaartekracht doen denken aan Dead Space met een vleugje Prey. Dat kan niet misgaan, toch? Trailert na de klik.Vorig artikel:
Volgende artikel:

4 reacties op “Fuck met de zwaartekracht in Inversion”

  1. Lijkt me een heel bruut spel, ga ook zeker met veel plezier wachten hierop

    TisManus Reply:

    en boos spelen?

  2. Vertel, wat zei de filosoof met de hamer over zwaartekracht??

    Svennusmax Reply:

    http://tinyurl.com/3zmq43u

Plaats uw reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Powered by JK IT